Excelagraphix4800 termelés közben: Spéci Pack Kft, Komárom

Az elsők között Magyarországon: hullámkarton csomagolóanyag  színes digitális nyomtatása a Spéci Pack Kft-nél

A komáromi Spéci Pack Kft. üzemében az elsők között került letelepítésre a XANTÉ Corp EXCELAGRAPHIX 4800 típusú digitális hullámkarton nyomtatója.

A gép beszerzése elképesztően új piaci lehetőségeket nyitott meg a cég számára. A berendezéssel nyújtott egyedi szolgáltatás – 4 színes doboznyomtatás rendkívül alacsony átfutási idő mellett – tovább erősítette a cég regionális pozícióját mind a nagy és közepes szériás kereskedelmi csomagolóanyag gyártás, mind a kis szériás egyedi karton termékek gyártása területén.

Korábban elképzelhetetlen rugalmasság

A gyártási mennyiségek rentábilisek maradnak  kis mennyiségek esetén is, sőt a digitális technológia a kereskedők kezébe is új lehetőségeket ad: az egyszerű  prototípus gyártás lehetősége  eredményes üzletkötéseket generál.
A stancolt alapanyagokra valő nyomtatás képessége tovább rövidíti a rakcióidőt: Az egyedi csomagolóanyag gyártás  raktáron lévő készletek felhasználásával történhet, a gyártási logisztika rendkivül egyszerűvé válik.

Termelékenység

A nyomtató 4 másodperc alatt végez egy folyóméter alapanyag felülnyomásával. A a gép üzemeltetéséhez egy operátor is elegendő.   Ezres szériák gyártása mérettől függően órán belül lehetséges. A nyomtatási költségek színes nyomat esetén is jóval alatta maradnak az analóg technológia árainak.

Az üzembe helyezést követően a korábban 1-2 színes szita technológiájú nyomást, nagyrészt kiváltotta a digitális technológia: a 4 színes dobozok elkészítési ideje a szitanyomás időszükségletének töredéke: nincs formakészítési idő, a nyomtatás gombnyomásra indul: az Excelagraphix 4800 a színes gyártási kapacitást új szintre emeli a Spéci PACK Kft-nél.

Videó a berendezés működéséről:

A XANTÉ digitális nyomdagépek, ipari nyomtatók hivatalos Magyarországi forgalmazója és szervize az ACIUS Kft.

További információkért,  kérjük keressen minket:

E-mail: info@xante.hu

Telefon: +36 70 946 7881

A nyomtató weboldala>>>